/Klubben
Klubben 2018-05-04T11:45:09+00:00

OM KLUBBEN

Odder Fotoklub startede i 2014, og er for alle med digital fotografering som hobby, – begyndere som øvede.
Klubbens medlemmer arbejder i forskellige genrer, forskellige kameramærker og redigeringsprogrammer osv., – alle er velkomne, – hvad vi ikke kan må vi øve os på og lære af hinanden.
Klubmedlemmerne mødes mandage i ulige uger – enten til indendørs aktiviteter eller en fælles fototur. Vi beskæftiger os med forskellige emner som lyslægning/portræt, produktfoto, redigering og meget mere, – alle forventes som medlem at være en aktiv del af klubben.
Klubben er ikke ment som et kursus, men en klub hvor fotointeresserede mødes med den fælles interesse det er at fotografere digitalt, – for de flestes vedkommende med system- og spejlreflekskamera som “værktøj”.
Tonen i klubben er fri, – der er ingen mødepligt, man kommer af interesse for det der sker i klubben.

Hvad er Odder Fotoklub?

Et medlemskab af Odder Fotoklub koster årligt Kr. 400,-

Vi har lokaler på Parkvejens Skole (indgang mod P-pladsen ved svømmehallen).

Kontakt klubbens formand John Vestergaard på jve@mail.dk eller telefon 42434408 for at høre nærmere.