Lidt om Odder fotointeressegruppe for digitalt fotografi

Odder Foto, opstår ved sidste generalforsamling i den tidligere ”Odder Fotoklub”, som blev startet i 2014 på initiativ af John Vestergaard, Jørn Rasmussen og Per Madsen.

Af administrative grunde, ændres klubben i 2022 til interessegruppe, hvorved aktiviteterne kan fortsættes, blot i andet regi og det nye navn Odder Foto.

Alle med interesse for digitalt fotografi kan som medlem deltage i gruppens aktiviteter,  som spreder sig over foto, udflugter,  praktisk arbejde i klublokalet, foredrag, portrætfoto, aftenfoto osv.

Gruppens aktivitetsudvalg/styregruppe består i dag af 5 personer.
Det er tanken, at 2 ud af de fem udskiftet halvårligt, så der altid er friske kræfter og nye tanker for gruppens valg af aktiviteter. Tanken er, at alle gruppens medlemmer således vil komme i betragtning som medbestemmende over tid.

Derudover har vi en webmaster til styring af Hjemmesiden – og
en ansvarlig for biffenbilleder – til visning i Biffen i Odder før hver forestilling.

Der afholdes møder i Odder Foto mandage i ulige uger, fra kl. 19.00 til kl. 21.30 – med undtagelse af de dage, hvor vi er ude af huset, og der kan være andre mødesteder/tider.

Har du fået interesse for Odder Foto og vores aktiviteter, er du ”grøn” i digitalt fotografi og gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte John Vestergaard på  jve@mail.dk for yderligere information.

Velkommen til